melkboer_2471236903.jpg
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Van de Melkboer - Locatietheater

Kontakt

Adresse:
Buitenplaats Elswout
Elswoutlaan 14
2051 AE Haarlem
Route planen

Information

Locatietheater bij Buitenplaats Elswout

tgLAVA sluit het openlucht-theaterseizoen af met de productie VAN DE MELKBOER, een theatrale, bomvolle roadmovie met een SRV-wagen die niet rijdt. De voorstelling toert vanaf 24 juni door Noord-Holland.

VAN DE MELKBOER vertelt het verhaal van drie halfzussen en hun zoektocht naar hun verleden en toekomst.
Wat als je ineens toch een vader blijkt te hebben? Wat als alles van het één op andere moment anders is dan je het ooit had bedacht? Hoe ga je om met een crisis die je overkomt en waar je je totaal niet op hebt kunnen voorbereiden? Ren je weg, ga je het aan of .....?

VAN DE MELKBOER is echte feel-good, doldwaze zomervoorstelling die je niet wil missen!

tgLAVA speelt sowieso in Haarlem bij het Veerkwartier, bij Bogota in Halfweg, Boven ’t Maaiveld in Hoogwoud, op Land van Fluwel in Sint Maartensvlotbrug en op Buitenplaats Elswout in Overveen. Maar misschien, strandt de SRV wagen nog op meer plaatsen onder weg, wie weet ...

Als jij niet naar het theater kan, komt het theater wel naar jou toe!”

tgLAVA is een collectief van theatermakers Liesbeth Rood, Jiske Gunkel en Marije Scheerder. tgLAVA maakt locatietheater en community-projecten in, op en over bijzondere locaties in Haarlem en Noord-Holland boven Amsterdam. tgLAVA ontwikkelt hoogwaardige artistieke theaterprojecten op plaatsen waar weinig wordt aangeboden voor een zo breed mogelijk publiek. tgLAVA staat bekend om haar productiesnelheid, flexibiliteit, verrassende producties, verbindende kwaliteiten en creatief ondernemerschap.
9 t/m 19 september 2021 Veerkwartier, Haarlem

CREDITS
Concept en Tekst: tgLAVA
Spel: Jiske Gunkel, Liesbeth Rood, Marije Scheerder, David Meijer, Jantijn Prins
Eindregie: Rian Gerritsen

Preise

  • 23,50 €

Hotspot