Nina June

Information

Nina June kreeg van Rolling Stone magazine het compliment een 'glitter voice' te hebben, en als dat er niet eentje is om je zak te steken weten wij het ook niet meer. Woensdag 12 oktober staat ze bij ons op het podium!

De Amsterdamse bezingt de ruïnes die we als mens in het leven achter ons laten; vergane romances, de natuur die ooit nog schoon en ongerept was, een oude versie van onszelf die we achterlieten. Haar songs gaan over de schoonheid van vergankelijkheid, maar ook over de pijn die er onherroepelijk mee is verbonden. Nina raakt je recht in je hart met haar meeslepende, melancholische songs.

Nina June won in 2018 de Zilveren Notekraker voor haar album 'Bon Voyage'. Ze speelde shows in New York, Milaan, Parijs en Berlijn en haar songs werden op Spotify al meer dan 30 miljoen keer beluisterd. Al met al beloofd het dus een onvergetelijke avond te worden. Tot dan!

Extra informatie Bezoekers ontvangen twee dagen voor show een bezoekersmail met daarin alle relevantie informatie aangaande het bezoek aan Patronaat.

Wann

  • Mittwoch, 12. oktober 2022 von 20:00 bis 21:00

Preise

  • 18,00 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325