Tarja

Tarja

Information

De Finse klassieke sopraan werd bekend als zangeres bij Nightwish, en vervolgens als solo artiest.

Deze show is verplaatst naar vrijdag 18 maart 2022

Het concert van Tarja op vrijdag 19 maart 2021 (eerder al gepland op 9 april 2020) is wederom uitgesteld. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.
 

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland


De Finse klassieke sopraan werd bekend als zangeres bij Nightwish, en vervolgens als solo artiest. Op haar soloplaten excelleert ze in zowel symfonische metal als klassiek. ‘In The Raw’ is haar meest recente album. Daarop klinkt Tarja enerzijds ongehoord kwetsbaar, maar anderzijds nog nooit zo agressief en sterk. De songs op het album zijn een combinatie van verfijnde orkestraties, koorpartijen en haar klassiek getrainde stem met een jaloersmakend bereik van drie octaven en een rauwe muzikale kern. Live wordt de meest heldere ster van de symfonische rock scene bijgestaan door een keur aan topmuzikanten, waarmee ze telkens weer garant staat voor een spetterende show!

De Italiaanse symfonische metalband Temperance is een fenomeen, waar uitzonderlijke vocale melodieën, energieke riffs en symfonische klanken samen komen in perfecte harmonie. Geleid door driestemmige zang, weet Temperance heaviness te balanceren met epische zanglijnen en catchy melodieën, zoals te horen in epische songs als ’The Last Hope In A World Of Hopes’, ‘Of Jupiter and Moons’ en ‘Unspoken Words’.

Tulip is een jonge band uit de Texaanse woestijn, rond geboren Canadees Collin Parish (Monolith) en opera-zangeres (en levenspartner) Ashleigh Semkiw (foto), die  garant staat voor stevig groevende symfonische metal. Zij openen deze TTT-night!

Wann

  • Freitag, 19. März 2021um 19:00

Preise

  • € 34,50

Hotspot