Jett Rebel

Jett Rebel

Information

Jett Rebel, avantgarde poprocker pur sang, zet 24 september Patronaat ondersteboven met een nieuw album op zak, hitsingle Love Right Now en een hoopvolle knaldrang die je alleen maar kunt hebben na een jaar lang binnen te hebben moeten zitten.

Dit is de verplaatste show van 24 september november 2020

Het concert van Jett Rebel op 24 september, zal nu plaatsvinden op 27 februari 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

Jett Rebel, avantgarde poprocker pur sang, zet 27 februari Patronaat ondersteboven met een nieuw album op zak, hitsingle Love Right Now en een hoopvolle knaldrang die je alleen maar kunt hebben na een jaar lang binnen te hebben moeten zitten.

Volgens de artiest hebben we met z'n allen liefde nodig, dus brengt hij dit maar al te graag naar Haarlem.  Jett Rebel laveert tussen zij die gewoon willen feesten terwijl de vergaat en zij die er nog iets aan proberen te doen. Voor het goed gevoel en het dansen, maar ook om dat luikje in je hoofd open te zetten waardoor je denkt: we hebben inderdaad een beetje liefde nodig. 

Poprock van de hoogste plank met avantgarde funkinvloeden behoren vanaf het begin al bij de termen om Jett Rebel te omschrijven, naast tomeloze energie en passie die je zelden ziet. Ze hebben er immers ook een jaar op moeten wachten, dus reken maar dat de vonken eraf vliegen tijdens de Apocalypse Party Tour, vrijdag 24 september in Patronaat!

Wann

  • Sonntag, 27. Februar 2022um 19:30

Preise

  • € 28,50

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack