Gare Du Nord + support

Information

Twintig jaar Gare du Nord betekent een eenmalige terugkeer en minstens zoveel feest; vier jaar nadat de lounge- en jazzband afscheid nam keren ze nog één keer terug om het jubileum met ons te vieren met de 'Gare du Nord Encore - 20th Anniversary Tour'.

Culthit 'Pablo's Blues' bleek twintig jaar geleden pas het startsein van de lounge pionieren. Het met goud bekroonde album 'In Search of Excellounge' was een gigantische hit en bezorgde Gare du Nord als allereerste Nederlandse act een platencontract bij het iconische jazzlabel Blue Note. Het album 'Sex 'n' Jazz', waarop ook Marvin Gaye en Paul Carrack te horen zijn, betekende de grote doorbraak bij het publiek. Het album werd met drievoudig platina onderscheiden en is tot op heden het meest verkochte Nederlandse jazzalbum aller tijden.

De energieke liveband onder leiding van zangeres Dorona Alberti, staat garant voor volle zalen. Alle hits zullen de revue passeren, van 'You're My Medicine' tot 'Beautiful Day', maar ook klassieke tracks en verrassende deep cuts die niet eerder live zijn gespeeld.

Extra informatie Bezoekers ontvangen twee dagen voor show een mail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Wann

  • Freitag, 11. november 2022 von 20:00 bis 22:00

Preise

  • 30,50 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325