LENTE/22/K

Information

LENTE/22/K. is de opvolger van de spraakmakende en confronterende voorstelling WINTER/21/J. van theatermaker/choreograaf Ryan Djojokarso. In deze dans- en muziektheatervoorstelling over één personage, wordt een dubbelrol vertolkt door zangeres Bernadeta Astari en danseres Melisa Diktas.

Na het plotselinge verlies van haar Nederlandse man voelt de Indonesische K. zich langzaam verdrinken in haar eigen hoofd. Waarom kijkt iedereen zo naar haar? Ze gaat steeds minder naar buiten en ook haar verdriet houdt ze binnen. Ryan Djojokarso brengt een identiteitscrisis op de planken.

Alleen in haar kamer doemen beelden op van haar jeugd op Java. In haar herinneringen graaft ze naar sporen, van haar afkomst en van de reis die ze heeft afgelegd. Ze gaat op zoek naar antwoorden, naar een plek waar zij kan aarden.

Na het spraakmakende en confronterende WINTER/21/J. is LENTE/22/K. de tweede in de reeks van vier dansportretten van theatermaker/choreograaf Ryan Djojokarso. In deze portretten onderzoekt hij vraagstukken over afkomst en verbondenheid in een veranderende samenleving.

Onder 30

Jonger dan 30? Ga dan voor het vaste lage bedrag van € 11 naar deze voorstelling! Kies bij het afrekenen van de voorstelling de optie ‘Onder 30’ voor het gereduceerde tarief.

Wann

Hotspot

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325