Árstíðir • Nieuwe Kerk

Information

Dit is het oorspronkelijk geplande concert van 2 december 2021.

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen is deze show op 2 december verplaatst naar 1 december 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Of ze nu op een treinstation in Duitsland, een concerthal in Rusland of thuis in Reykjavík optreden, Árstíðir’s muziek betovert altijd. De muziek overschrijdt genres maar kan het beste worden omschreven als door klassiek beïnvloedde indie folk rock. Árstíðir laat organische akoestische tradities en moderne elektronische arrangementen samenkomen met een aangename simpelheid, maar onnavolgbare deskundigheid.

De afgelopen jaren was de groep te zijn samen met Anneke van Gierbergen, als support van Sólstafir en Myrkur en tijdens hun eerdere headline shows. Nu komt de groep voor het eerst sinds de pandemie weer naar Nederland voor een speciale serie intieme wintershows onder de noemer ‘Vetrarsól’ oftewel ‘winterzon’. Verwacht een programma dat bestaat uit hun bekende composities, IJslandse volksliedjes en nieuw werk, waarvan single ‘All Is Well’ het eerste voorproefje is.

Dit concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk, gelegen aan Nieuwe Kerksplein 36 te Haarlem.

Wann

  • Donnerstag, 1. dezember 2022 von 21:00 bis 21:30

Preise

  • 20,00 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325