Sepultura + Sacred Reich + Crowbar

Information

Dit is de oorspronkelijke show gepland op 5 december 2021. Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Kaartkopers hebben op 15 oktober 2021 bericht ontvangen met meer informatie.

Waar zou de globale metal scene zijn zonder deze Braziliaanse thrash-/groovemetallegendes? Het Braziliaanse Sepultura dondert al ruim 35 jaar door poppodia en over festivalweides over de hele wereld, wat begon met het inmiddels legendarische debuutalbum 'Morbid Visions' in 1986. Op zondag 20 november 2022 bezoeken ze Patronaat tijdens de 'Quadra Tour 2021', met Sacred Reich en Crowbar als support.

Het laatste album, 'Quadra', mengt volgens de band zelf het beste van de trash metal uit de periode dat Sepultura opkwam met de visie van nu. Leden van het eerste uur Andreas Kisser en Paul Xisto slaan handen ineen met Derrick Leon Green en Eloy Casagrande, wat garant staat voor een explosieve mix van ervaring en verse kracht. In deze nieuwste incarnatie combineert Sepultura de verschillende achtergronden van de leden en putten hier een show uit die je alleen maar live kunt zien om te geloven.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Wann

  • Sonntag, 20. november 2022 von 19:10 bis 22:30

Preise

  • 34,50 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325