Jett Rebel: Pre-apocalypse Party Tour

Information

Dit is de verplaatste show van 24 september, en 27 feb 2022. Alle kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen. 

Jett Rebel, avantgarde poprocker pur sang, zet Patronaat ondersteboven met een nieuw album op zak, hitsingle Love Right Now en een hoopvolle knaldrang die je alleen maar kunt hebben na een jaar lang binnen te hebben moeten zitten.

Volgens de artiest hebben we met z'n allen liefde nodig, dus brengt hij dit maar al te graag naar Haarlem.  Jett Rebel laveert tussen zij die gewoon willen feesten terwijl de vergaat en zij die er nog iets aan proberen te doen. Voor het goed gevoel en het dansen, maar ook om dat luikje in je hoofd open te zetten waardoor je denkt: we hebben inderdaad een beetje liefde nodig.

Poprock van de hoogste plank met avantgarde funkinvloeden behoren vanaf het begin al bij de termen om Jett Rebel te omschrijven, naast tomeloze energie en passie die je zelden ziet. Ze hebben er immers ook een jaar op moeten wachten, dus reken maar dat de vonken eraf vliegen tijdens de Apocalypse Party Tour.

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Wann

  • Freitag, 17. juni 2022 von 20:00 bis 22:00

Preise

  • 28,50 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325