Daniel Romano’s Outfit + Carson McHone

Information

Het blijft altijd moeilijk om een lijn te vinden in de muzikale output van muzikale duizendpoot Daniel Romano. Ondanks dat hij vooral het meest bekend staat om zijn country werk, bracht hij alleen al tijdens de corona-pandemie een eindeloze stroom aan releases uit.

Denk aan bijvoorbeeld aan het onverwachte soloalbum 'Visions of the Higher Dream', de EP 'Super Pollen' waarop hij samenwerkte met zijn broer Ian en Fucked Up's Mike Haliechuk en Jonah Falco, en de 22-minuten durende progressive rock track opgenomen met Tool-drummer Danny Carey.

Daarnaast bracht hij ook twee platen uit met zijn band The Outfit, de live-opname 'Okay Wow' en studioalbum 'Content to Point the Way'. Albums die groep vast weten te leggen zoals die is: vol van kickass rockabilly, Crazy Horse-achtige noise rawwkk, Dylanesqye spraakzang, pompende punk riffs, bij de Grateful Dead weggelopen country rock, Zappiaanse gekheid en meer. Een band zo solide als beton!

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Wann

  • Samstag, 2. juli 2022 von 20:00 bis 21:00

Preise

  • 21,00 €

Hotspot

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325