Bagjuice + Hedgehog's Garden
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Bagjuice + Hedgehog's Garden

Information

We verklaren het Slachtstrand voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis, waar een heuse stadsoase uit de grond wordt gestampt. Een paar kuub zand, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachtstrand is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.

Een coronatoegangsbewijs houdt in:
- Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
- Een vaccinatiebewijs
- Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Bagjuice zoekt de grenzen van reggae & dub , en dezeverschillende stijlen smelten ze om tot een unieke sound. Een authentieke vette dub sound wordt gecreëerd door de live bewerking met analoge reverbs en delays van de muziek. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ’s Jah Code en Back-A-Wall. Een avondvullend programma met de beste reggae & dub sounds!

Hedgehog’s Garden is een Haarlemse reggaeformatie met frontman Kenneth Leeuwin. Hedgehog’s Garden is in deze bezetting al twee jaar samen en laat moeiteloos een volle zaal dansen. Verwacht een diverse, verrassende lijst aan reggae covers, met veel liefde samengesteld voor hun enthousiaste publiek.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachtstrand-avonden zijn voor alle leeftijden. De concerten vinden plaats in de buitenlucht; in geval van een slechte weersvoorspelling zal er een update komen via www.patronaat.nl

Slachtstrand wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

Preise

  • GRATIS

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack