Rapha Pico & The Noble Chanters
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Rapha Pico & The Noble Chanters

Information

Reggae Café is terug van weg geweest!

Reggae Café is terug van weg geweest! Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows. Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en Haarlems Muziekfonds.

Multi-instrumentalist Rapha Pico komt met zijn band The Noble Chanters het podium van Reggae Café overnemen met een flinke portie positiviteit en energie. Al vanaf zeer jonge leeftijd werd hij geïnspireerd door grootheden als Bob Marley, Peter Tosh en Vaughn Benjamin. Deze editie komt hij met een nieuw repertoire met o.a. nummers van zijn laatste EP ‘Continue the glorie’. Dit wordt ongetwijfeld een groot feest voor publiek en band! Het feestje duurt tot middernacht!

Link DJ’s:

JamJam Sound: https://soundcloud.com/jamjamsound/goingsouthforthewinter

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs.

Preise

  • gratis

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack