LowaddictsSoundsystem + L'Asset
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

LowaddictsSoundsystem + L'Asset

Information

Dit event is afgelast.

De show van LowaddictsSoundsystem en L'Asset in Patronaat is definitief afgelast en er zal geen vervangende datum komen. Door de maatregelen zien we op dit moment geen mogelijkheden om deze show door te laten gaan zoals we dat voor ogen hadden. We vinden het ontzettend jammer! e-Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen

Dit was de uitgestelde show van 13 november 2020. 

LowaddictsSoundsystem, bestaande uit Dillan Sondervan en Maaike van der Weide, is een producersduo dat het zelfbenoemde genre Trip-Hop House maakt. LowaddictsSoundsystem is een verwijzing naar het Lowlands festival. Deze invloeden zijn dan ook terug te vinden in de muziek van Dillan en Maaike: een mix van Underworld, Bonobo, Deadmau5 en Moderat. Na hun debuutalbum in 2018 en op verschillende podia en radio te hebben gestaan zoals Paradiso, Melkweg, Sugar Factory, Patronaat, Haarlem 105 en 3FM, werkt LowaddictsSoundsystem samen met Tim Thornton (Fink) aan een vervolg hiervan. Hun nieuwe EP komt dan ook in november dit jaar uit. 

L’Asset: Een frisse sprankelende Alt-synthpop act die haar gevoelens ontdekt via songs die blijven kleven in je hoofd en verpakt zijn in eerlijkheid. Met een licht eigenzinnige touch, maakt ze niet-in-een-hokje-te-stoppen muziek via haar ‘assets’: de live-act, de producers en haar songs. Met haar unieke, Bowie-esque, Britpop stemgeluid geeft ze noodzaak aan haar songs en de urge om haar verhaal te vertellen is groot.

Extra speciaal aan deze avond: LowaddictsSoundsystem en L'Asset presenteren allebei een nieuwe EP, waarvan het voor L'Asset de debuut EP is!

Preise

  • 12,50

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack