31173-113537-ps-sd-high_1816709287
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

The Matrix (20th Anniversary)

Kontakt

Adresse:
Pathé Haarlem
Zijlvest 41
2011 VB HAARLEM
Route planen

Information

Twintig jaar na de originele release in 1999 keert de cyberthriller terug op het grote doek in de geremasterde 4K-versie, ook in Dolby Cinema en 4DX.

Twintig jaar na de originele release in 1999 keert de cyberthriller terug op het grote doek in de geremasterde 4K-versie, ook in Dolby Cinema en 4DX. The Matrix, geschreven en geregisseerd door The Wachowski’s en met hoofdrollen voor Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving en Lawrence Fishburn, sleepte in 2000 maar liefst vier Oscars© in de wacht. De film maakt inmiddels ook deel uit van de top 20 beste films allertijden volgens de gebruikers van de toonaangevende filmwebsite IMDb.

Perceptie: De wereld zoals wij die kennen is echt. Werkelijkheid: De wereld bestaat niet: we worden dag in dag uit misleid door de almachtige kunstmatige intelligentie die ons leven beheerst. In deze Oscar©winnende cyberthriller, geschreven en geregisseerd door The Wachowski’s, staan Keanu Reeves en Laurence Fishburn vooraan in de strijd om de mensheid te bevrijden.

Merkmale

Kijkwijzer

  • Nicht für Kinder unter 12 JahrenJa
  • ÄngstlichkeitJa

Kultur

  • Sprache: Gesproken taal: Engels
    Ondertiteling: Nederlands

Hotspot