Rats On Rafts + Nouveau Vélo

Information

Met Rats On Rafts komt het kroonjuweel van de Rotterdamse postpunk underground naar Haarlem. De groep heeft op eerder dit jaar het nieuwe album getiteld 'Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths' uitgegeven en staat nu weer te trappellen om de clubs door heel het land te bestormen.

Het psychedelische post-punk conceptalbum, een muzikale cyclus, is in zowel binnen- als buitenland goed opgepakt. Het Nederlandse muziekblad OOR noemde het album het “Magnum Opus” van de band waar het Britse The Quietus concludeerde “This is a brilliant record”.

Rats On Rafts debuteert in 2011 met het pakkende new wave album 'The Moon Is Big'. Vanaf die plaat volgen er succesvolle samenwerkingen met het Britse Fire Records en het Nederlandse indie-gezelschap De Kift, shows op prestigieuze festivals als Reeperbahn en Glastonbury en een tour met Franz Ferdinand in Japan die een diepe indruk achterlaat. Daarvan is de gloednieuwe single 'Osaka' het resultaat. Een song die direct verwerkt is in de altijd indrukwekkende liveshow.

Wann

  • Donnerstag, 2. juni 2022 von 20:30 bis 22:00

Preise

  • 16,50 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325