Normandie
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Normandie

Information

Sweden's best kept secret komt naar Haarlem toe!

Dit concert is verplaatst naar 13 mei 2022.

Het concert van Normandie op 30 oktober 2021 is verplaatst naar 13 mei 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Sweden's best kept secret Normandie komt naar Haarlem toe! Het jonge powertrio staat garant voor alternatieve metalcore met catchy melodielijnen, meezingbare teksten en vette riffs, die doet denken aan Pvris, 30 Seconds To Mars en Bring Me The Horizon. Na het succesvolle 'White Flag'  brengt de groep in de winter van 2021 haar derde album uit, getiteld Dark & Beautiful Secrets, waarbij de singles 'Jericho' en 'Holy Water' al een fijn voorproefje hebben gegeven.

De Amerikaanse post-hardcore band Thousand Below is een van de nieuwste signings van het populaire label Rise Records. Het upcoming viertal bracht al twee albums uit waarvan  'Gone In Your Wake' de meest recente plaat is. Een plaat vol met aanstekelijke heavy tunes, zoals 'Chemical', 'Disassociate' en '171 xo'.

Na de energieke show in Patronaat als support van Hands Like Houses onder de naam Captives, komt de band nu als Caskets terug deze kant op! De Britse band mixt fijne, poppy vocalen zanglijnen met een pittige metalcoresound, zoals te horen op hun meest recente single 'Falling Apart'. Na de ijzersterke debuut-EP 'Ghost Like You', staat deze single ook weer als een spreekwoordelijk huis en belooft bovendien veel goeds voor wat er allemaal nog komen gaat! 

Preise

  • € 18,-

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack