limoniconfoglie19x21cm2021_2465255629.jpg
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

If Life gives you Lemons - Expositie van Artvark met werk van Lucy MacGillis en keramiek uit atelier Cor Unum

Information

Een tentoonstelling met bijna abstracte landschappen en sfeervolle stillevens van Lucy MacGillis die we aanvullen met hoogwaardig keramiek uit het atelier Cor Unum uit ’s Hertogenbosch

Lucy MacGillis is een intrigerende, internationale kunstenaar die Amerikaanse is maar al jaren in Italië het magnifieke Umbrische licht probeert te vangen in haar werk. Werk dat figuratief is maar dat een fascinerende abstractie toont van alledaagse voorwerpen en de landschappen in haar directe omgeving.

Nog niet eerder heeft Artvark een kunstenaar getoond die zo traditioneel werkt en toch zo vrij is in haar stijl. Met zelfgemaakte, traag drogende olieverf op basis van rijke natuurlijke pigmenten en gemalen albast is haar palet een weergave van de kleurschakeringen van haar leefomgeving.

Lucy werkt voornamelijk met een paletmes in plaats van penselen. Ze exposeerde over de hele wereld en wordt vertegenwoordigd door galeries in Oostenrijk, Amerika en Italië waar haar werk gretig aftrek vindt.

Voor de feestelijke introductie in Nederland heeft ze haar gebruikelijke prijzen tijdelijk verlaagd; een buitenkans dus! Natuurlijk is er ook weer een speciaal voor Artvark gemaakte serie (onder de €500,-).

Van harte welkom op 16/17 en 23/24 oktober in Castellvm Aqvae in Bloemendaal!

Preise

  • Gratis

Hotspot