Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Frank & Nick Reünie #12

Information

 "Gezelligste feest van Haarlem!" "Volgend jaar weer!" "Zovele oude bekenden gezien en ook nieuwe mensen leren kennen!"

Zomaar wat uitspraken na de 11e editie in 2019, dus is de F&N Reünie als alles meezit op 5 november terug voor de 12e keer! 

Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick reunie feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996. Sinds tien jaar verzamelen deze feestbeesten zich iedere eerste vrijdag van november voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele vrienden en leeftijdsgenoten! Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten.

Frank en Nick: “Wij hadden nooit kunnen dromen dat we 25 jaar na ons eindexamenfeest nog jaarlijks zo’n groot feest zouden geven, waar al onze vrienden en bekenden allemaal bijeen komen! Dat onze feesten zo’n begrip zouden worden in Haarlem hadden we niet gedacht. We doen dan ook bij deze een oproep naar al die mensen die er in de jaren 1996-2000 bij waren in het Stadscafé, de Tetterodehal, Patronaat, Stalker en de Sound om vrijdag 5 november 2021 onze jeugd opnieuw te mogen beleven én bij te kunnen praten! 

De kaartverkoop start op 1 oktober 2021. 

Preise

  • 15,00 € ex fee

Hotspot