The Irrational Library presents: "A Night of Some Serious Soundscapes"
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

The Irrational Library presents: "A Night of Some Serious Soundscapes"

Information

Irrational Library

Na een veel te leeg jaar, kijken we halsreikend uit naar livemuziek, spoken word, poezie en nog meer kunstvormen! En wie kan dat beter samenbrengen dan Mr. Weird Beard himself, Joshua Baumgarten van Irrational Library. Al jaren brengt hij upcoming artiesten samen op de welbekende Irrational Library avonden. We organiseren dit jaar wederom een reeks van deze avonden, indien nodig seated en op 1,5 meter afstand. Een avondvullend programma waarbij de bezoeker wordt verrast door al het moois uit ons eigen Haarlem Town. Dit programma maakt deel uit van Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door: VSB Fonds, Gemeente Haarlem, FPK, Rabobank Cultuurfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds.

De eerste act van de avond is BHAJAN BHOY. Bhajan Bhoy is het soloproject van gitarist Ajay Saggar, bekend van de punkjazz/impro formatie King Champion Sounds. Zijn debuut soloalbum Bless Bless kwam uit in juni 2020 en werd met universele lof ontvangen door de internationale muziekpers. Saggar speelt al langere tijd een belangrijke rol in de internationale indie gitaar scene. Met King Champion Sounds blaast Saggar de grenzen tussen punk, impro en jazz op. Het persoonlijkere Bless Bless project is het resultaat van de maanden dat Ajay zichzelf opsloot in zijn studio. Typeringen als kosmische, psychische gitaarmagie, sonische ragatrips, melodische mantra's en esoterisch elektronica komen in de buurt om deze unieke muziek te beschrijven. Maar denk aan de muziek van verwante artiesten zoals Popol Vuh, John Fahey, Terry Riley en Robin Guthrie en je hebt al een notie van wat je mag verwachten. Sinds juni presenteerde Bhajan Bhoy zijn solodebuut onder covid-regels in Amsterdam, Groningen, Keulen (als voor programma voor The Notwist op hun verzoek) en Rotterdam. In November zal hij twee keer in Paradiso spelen als voorprogramma voor Thurston Moore Group (op verzoek van Thurston zelf).


En ook op het affiche: The New Orland. Een nieuw elektronisch project van Erik de Bree en Marcel Beijk die we kunnen als ex-leden van El Camino.

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een coronatoegangsbewijs Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs.

Preise

  • gratis

Hotspot