img14206_orig.jpg
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Louise Korthals

Kontakt

Adresse:
Stadsschouwburg Haarlem
Wilsonsplein 23
2011 VG HAARLEM
Route planen

Information

In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles en schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet? Louise Korthals heeft met haar programma Alles is er de Poelifinario Engagement...

Deze voorstelling is geannuleerd
Als gevolg van de overheidsmaatregelen en de vele voorstellingen van 'Alles is er' die daardoor geannuleerd werden, heeft Louise Korthals besloten haar tournee voorlopig te stoppen en deze periode te gebruiken voor een noodzakelijke medische behandeling in verband met terugkerende stemproblemen. 

Zij realiseert zich dat de voorstelling eerder uitgesteld werd en betreurt het daarom enorm de bezoekers opnieuw teleur te moeten stellen met deze mededeling. Ze hoopt van harte dat ze na de behandeling weer publiek voor u mag spelen. Namens Louise heel veel dank voor uw veelbetekenende support en geduld tot nu toe en heel graag tot ziens in betere tijden!

Over de voorstelling
In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles en schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet? Louise Korthals heeft met haar programma Alles is er de Poelifinario Engagement 2019 gewonnen!

Hotspot