Paceshifters

Paceshifters

Information

Drie muzikale broers met een (soms stronteigenwijze) DIY mentaliteit die ze, met een explosieve live show, in ruim 10 jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jongehonden-rockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie.

Dit concert is afgelast.

Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, is het concert van Paceshifters  dat gepland stond op 18 maart afgelast. Echter, blijven de tickets geldig voor de nieuw aangekondigde show van 14 oktober 2021.  De locatie blijft hetzelfde, maar de aanvangstijden zijn aangepast. Bovendien gaan we uit van een "normale" show in staande setting en hebben we het Utrechtse Bongloard toegevoegd als voorprogramma. 

Een van de beste Nederlandse rockbands Paceshifters komt voor een speciale Stage 1,5 show naar Haarlem toe. Drie muzikale broers met een (soms stronteigenwijze) DIY mentaliteit die ze, met een explosieve live show, in ruim 10 jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jongehonden-rockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. Met vier full-length albums op zak, gaf ijzerksterke single 'Hurdles' een fijn voorproefje op wat ons allemaal te wachten staat op plaat #5. Zin in!

 

Wann

  • Donnerstag, 18. März 2021um 07:00

Preise

  • € 15,-

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack