De Dijk • Allerlaatste show

Information

In verband met het succes van de show van De Dijk op vrijdag 21 oktober is dit een extra show.

Veertig jaar bestaan ze alweer en inmiddels heeft De Dijk heeft overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. Nu komen ze terug naar Haarlem, om voor één laatste keer er voor ons allemaal te zijn!

Hun liedjes zijn de soundtrack van ons straatbeeld. Klassiekers als ‘Niemand In De Stad’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Ik Kan Het Niet Alleen’, ‘Dansen Op De Vulkaan’, ‘Groot Hart’ en ‘Binnen Zonder Kloppen’ kunnen we woord voor woord meezingen.

Op woensdag 1 juni 2022 kondigde frontman en zanger Huub van der Lubbe aan te stoppen met De Dijk, waarna de band besloot in zijn geheel ermee te stoppen. Daarom zijn dit concert en dat op vrijdag 21 oktober de allerlaatste shows van De Dijk in Patronaat, ooit. Wat gaan we ze missen, bijna jaarlijks stonden ze op ons podium (vaak zelfs meerdere keren!) en dat al sinds onze opening in 1984. Mis het dus niet, want dit is letterlijk je laatste kans om de hele avond te dansen, dansen, dansen!

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Wann

  • Samstag, 22. oktober 2022 von 20:30 bis 21:30

Preise

  • 36,00 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325