Schuur Magazine Live

Schuur Magazine Live

Kontakt

Adresse:
Filmschuur
Filmschuur
Lange Begijnestraat 9
2011 HH HAARLEM
Route planen

Information

Als eerste op de hoogte van het nieuwe programma! Toegang is gratis. 

Dinsdag 2 november verschijnt ons goednieuwe Schuur magazine. Zestig pagina's vol interviews, achtergrondartikelen, kijkjes achter de schermen, tips van de programmeurs en natuurlijk ons nieuwe, brede programma voor de maanden november t/m februari.  

Op donderdag 28 oktober, 20.30 uur ben je van harte welkom in ons café voor het gratis toegankelijke Schuur Magazine Live. (Je hoeft hiervoor niet te reserveren. )
Onze programmeurs nemen je deze avond alvast mee in een vooruitblik op het programma.   
 
In een talkshow-achtige setting met mini-previews gaan we in gesprek met makers over hun voorstelling en snijden actuele en maatschappelijke thema’s aan. We maken je wegwijs in ons aanbod en er is ook zeker ruimte voor interactie tussen publiek en makers.

Ook kan iedereen genieten van een kleine proeverij van ons nieuwe Schuur Bites menu! 

De gasten tijdens deze editie, o.a.: 

Loek de Bakker over zijn debuutvoorstelling als regisseur bij Toneelschuur Producties , Het leven zelf. Naar de gelijknamige roman van Roelof ter Napel. 

Theatermaakster Alexandra Broeder over haar project met jongeren i.s.m. Museum van de Geest|Dolhuys en GGZ instelling Het Huis

Choreografe Pia Meuthen van Panama Pictures over nieuw circus en haar nieuwe voorstelling The future is not what it used to be
(17 & 18 dec in de Schuur)

Actrice en regisseur Dagmar Slagmolen (Via Berlin) over haar voorstelling en sociaal project Instant Loneliness en het thema eenzaamheid in het theater.
(14 t/m 16 dec in de Schuur)

Mike Warners is dit seizoen onze woordkunst-artist-in-residence. Tien maanden lang dompelt hij zich onder in alles wat de Schuur te bieden heeft en verpakt dit in woordkunst. De eerste resultaten hoor je vanavond.    

In de Kerstvakantie zet Steef de Jong samen met Louis van Beekde bloemetjes buiten tijdens een speciale dinnershow special van Bloemenduel. Deze avond geeft Steef al een muzikaal voorproefje. 
(23 dec t/m 9 jan in de Schuur)

Iedereen die naar Schuur Magazine Live komt, krijgt bovendien als eerste het magazine in handen en kan meteen bij de servicebalie kaartjes kopen voor voorstellingen in de komende vier maanden.
De online kaartverkoop start op dinsdag 2 november.  

Zien we jou bij Schuur Magazine Live?

Wann

  • Donnerstag, 3. Februar 2022um 20:30

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack