Steffen Morrison

Information

Steffen Morrison beleefde zijn doorbraak in Nederland met The Voice of Holland; sindsdien gaat het hard met de in Paramaribo geboren soulzanger voor wie muziek vanaf dag één hét bindmiddel is.

Zondag 2 oktober verwelkomen we de charismatische zanger, compleet met liveband, voor wat ongetwijfeld een spetterende show gaat zijn. Nadat Morrison in 2016 zijn EP 'Just Another Man' uitbracht, ging het hard; verschijningen op nationale televisie en radio, een succesvol festivalseizoen én de verkiezing van 'Old Enough to Know Better' tot Top Song op NPO Radio 2. Na een tijdelijke terugtrekking met Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer TJ Oosterhuis verschijnt debuutalbum 'Movin' On' in 2018.

In 2019 trekt Steffen voor het eerst de theaters in met zijn eigen productie 'The Art of Being Human', waarmee hij het Nederlandse publiek kennis laat maken met de verhalen achter de artiest; zijn Surinaamse afkomst, de elf jaar die hij er doorbracht, én de invloed van zijn oma die een directe afstammeling is van het Akan-volk uit Ghana. In 2020 volgt de nieuwste plaat, 'Soul Revolution'; wellicht één van de meest persoonlijke en bijzondere toevoegingen aan de moderne soul.

Met uitverkochte shows en eerste stappen in het buitenland gloort de toekomst voor Steffen Morrison. Niet te missen dus, op zondag 2 oktober in Patronaat!

Extra informatie Kaartkopers ontvangen twee dagen voor aanvang een bezoekersmail met daarin alle relevante informatie.

Wann

  • Sonntag, 2. oktober 2022 von 20:00 bis 21:00

Preise

  • 22,50 €

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325