S10

S10

Information

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken wordt haar meest persoonlijke verhalen.

Dit is de verplaatste show van 27 november 2020.

Door de nieuwe maatregelen is het concert van S10 op 27 november 2020 uitgesteld en zal nu naar verwachting plaatsvinden op zaterdag 27 maart 2021.  Houd onze site in de gaten voor eventuele veranderingen!

Let op: De locatie is hetzelfde. Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken wordt haar meest persoonlijke verhalen. “De meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop”, noemde De Volkskrant haar en voor debuutalbum ‘Snowsniper’ werd S10 beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs Edison in de categorie ‘Alternative’.

Haar sound kent heel wat belangrijke basiselementen van hiphop, maar vaak maakt ze meer gebruik van haar beladen zangstem dan dat ze rapt. De producties op het album (veelal van vaste partner Sim Fane) kennen krachtige kicks en 808s in combinatie met duistere en psychedelische melodieën. S10 brengt inmiddels een nog ongekende sound dat genres overstijgt.

Live is S10 indringend, maar ook dansbaar. Samen met producer/dj Sim Fane en gitarist Mick Langenberg zijn de live shows energiek en breekbaar: “oud en sereen en jong en wild tegelijk”, aldus Het Parool.

Haar show op Noorderslag 2020 werd uitgeroepen tot #2 van de beste 25. Op uitnodiging van Wende trad S10 op in Koninklijk Theater Carré Amsterdam en De Volkskrant noemde het duet van Wende en S10 “het hoogtepunt van de avond”. 

Op uitnodiging van Into The Great Wide Open werd deze zomer op Vlieland de laatste hand gelegd aan haar tweede album. Dat verschijnt dit najaar, met aansluitend een nieuwe tour.

Wann

  • Samstag, 27. März 2021um 20:00

Preise

  • € 17,50

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack