abc architectuur

GEBOUWDE TROTS

Information

Het ABC heeft haar sponsoren en bijzondere relaties verleid en uitgedaagd mee te doen aan de expositie GEBOUWDE TROTS!

Daarmee bieden ze hun de mogelijkheid te exposeren in het ABC met één project dat zij (mede) hebben gerealiseerd én waar zij als professional meer dan bijzonder enthousiast over zijn. Het kan hierbij gaan om een project ‘vers van de pers’ met hoge verwachtingen, maar ook om een ‘evergreen’ die zich al bewezen heeft. Het project kan hier in de regio staan, maar ook in een oord ver weg...

Circa 25 sponsoren en bijzondere relaties van het ABC hebben zich voor GEBOUWDE TROTS! aangemeld. Zij tonen ieder één project. Een belangrijk onderdeel van de presentatie is de motivering van hun keuze. Dit ter inspiratie, maar ook om mogelijk zicht te krijgen op factoren die kenmerkend zijn voor dat trotse gevoel én een geslaagd project.

Herkansing: vanwege de lockdown van het ABC start deze expositie 3 maanden later dan eerder gepland en is vanaf 20 juni a.s. te bezoeken voor publiek met inachtneming van het museumprotocol (1,5 m afstand; een beperkt aantal bezoekers en bezoek alleen op afspraak via 06 23 59 88 89).

Wann

  • jeden Dienstag, Mittwoch, Donnerstag, Freitag und Samstag bis zum 15. Oktober 2020von 12:00 bis 17:00
  • jeden Sonntag bis zum 15. Oktober 2020von 13:00 bis 17:00

Preise

  • 4,00 €

Hotspot