RaPatronaat Live: Amina (live)

Information

Patronaat & Rapa Nui presenteren: RaPatronaat Live! Dit jaar bouwt Patronaat een eigen podium op het strand bij strandtent Rapa Nui te Zandvoort! Een lang gekoesterde droom van de organisatie komt daarmee in vervulling. Elke zondagmiddag ben je welkom, voor live-muziek, de beste vinyl DJ's en collectieven en heerlijk eten en drinken. Entree is volledig gratis! Deuren zijn geopend tussen 15:00 en 22:00.

Amina Sahli (19) uit Bunnik maakte, soort van per ongeluk, een liedje over het missen van vrienden in tijden van coronacrisis. De reacties waren zo positief, dat ze besloot hier haar allereerste single ooit van te maken. Haar liedje ‘Morgen’ is een enorme hit op Spotify. Inmiddels won ze meerdere prijzen en bouwt ze hard aan haar carrière. In Patronaat stond ze al in het voorprogramma van Ruben Annink. Haar muziek is te omschrijven als melodieuze singer-songwriter, luchtige popmuziek in een lieftallige, kalme toon. Een talent om écht in de gaten te houden.

Website Rapa Nui Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. 

Tijden (onder voorbehoud): 15:00 open 15:00 aanvang DJ's 17:00 aanvang live-act 18:00-22:00 DJ's 22:00 einde

Dit schema is onder voorbehoud. Sommige acts spelen zelfs twee sets! Blijf op de hoogte van actuele schema's via onze social media kanalen en de site van Rapa Nui.

Wann

  • Sonntag, 3. juli 2022 von 15:00 bis 20:00

Preise

  • Gratis

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325