Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

Lezing Anneruth Wibaut over 'Toen mijn vader mij maakte'

Kontakt

Adresse:
Kennemer Boekhandel
Kleverparkweg 3 Kleverparkweg, 3
2023CA HAARLEM
Route planen

Information

Zondagmiddag 15 mei geeft Wibaut bij Kennemer Boekhandel een lezing over haar boek Toen mijn vader mij maakte, over het bunkerdrama.

In Toen mijn vader mij maakte reconstrueert ze de vijf oorlogsjaren van haar ouders die elkaar kennen van het Amsterdams Lyceum. Wat ze deden in het verzet, hoe ze verraden werden en de oorlog overleefden. Na de bevrijding woekert de oorlog door. Het stichten van een gezin blijkt geen remedie tegen het trauma. Wat Anneruth ook doet of meemaakt, de oorlog is altijd erger. Ook als haar ouders samen voor de dood kiezen, haar broer veel te jong sterft en haar achterneef Theo van Gogh op straat wordt vermoord.

Wibaut heeft zich er nooit bij neergelegd en is het gevecht aangegaan met het trauma dat zich voordoet als een levend monster dat altijd en overal onverwacht tevoorschijn kan springen.

Anneruth Wibaut (1953), werd in Amsterdam pratend geboren, denkt in woorden, dicht om stilte en werkt in Haarlem als trainer, mediator en coach. Ze zit in de organisatie van De Haarlemse Dichtlijn en presenteert daar om de maand het Open Podium.

Datum: zondag 15 mei 2022
Aanvang: 15:00 uur
Locatie: Kennemer Boekhandel (Kleverparkweg 3 te Haarlem)
Entree: €7,50 (inclusief dorstlesser)
Aanmelden: info@kennemerboekhandel.nl / 023-5251944

Preise

  • 7,50 €

Hotspot

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325