Belle

Information

Visueel verbluffende, eigentijdse ververtelling van Belle en het Beest van de Japanse animatieregisseur Mamoru Hosoda (Mirai, The Girl Who Leaps Through, Wolf Children).

In het echte leven is Suzu een onzekere tiener die in een klein stadje woont met haar vader. Maar als ze online gaat in de virtuele wereld van ‘U’ wordt ze Belle, een succesvolle zangeres met miljarden volgers. Omdat niemand weet dat de verlegen Suzu het ware gezicht is achter het popidool, raakt ze steeds meer verstrikt in dit dubbelleven. Door haar ontmoeting met het Beest, een mysterieus wezen binnen ‘U’, komen haar online en offline leven steeds vaker samen. Suzu gaat op zoek naar het Beest en samen ontdekken ze wat het betekent om jezelf te zijn.

Stripdagen: Belle (Cosplay special)

Ga op maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag, verkleed als je favoriete manga- of anime-personage naar de speciale cosplay-voorstelling van Belle. Iedere verklede bezoeker krijgt een leuk toepasselijk cadeautje, maar daar doe je het natuurlijk niet voor: je wilt gezien worden, óók op de stripmarkt op de Grote Markt die vooraf gaat aan de filmvoorstelling!

Wann

Hotspot

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325