Gevangenis Monologen 3

Abgesagt

Kontakt

Adresse:
Stadsschouwburg Haarlem
Wilsonsplein 23
2011 VG HAARLEM
Route planen

Information

Na twee uitverkochte edities zijn de Gevangenis Monologen terug met een derde deel. Net als in Gevangenis Monologen 1 & 2 staat het verhaal van een ex-gedetineerde centraal, maar in deze editie gaan ze nog sterker het gesprek aan met de samenleving en ons gevangenissysteem. 

Waarom belanden zoveel (ex-)gedetineerden weer terug in de gevangenis? Hoe gaan we met elkaar om? Wat voor effect hebben vooroordelen en discriminatie op de ziel van een mens? Hoe wordt zelfhaat doorgegeven? En: hoe zou het anders kunnen? Gevangenis Monologen 3 pretendeert geen antwoorden te geven. Door een intiem, persoonlijk verhaal te vertellen en invoelbaar te maken, hopen we het gesprek te kunnen voeren. 

Een gloednieuwe theatervoorstelling over familie, verlies, uitgesloten worden en ‘verkeerde keuzes’ maken. Over jezelf oprapen en terugkomen na een crisis en over wantrouwen in de bajes. Actueel, ontroerend en confronterend.

Website: Gevangenis Monologen

“De onderlinge band, de stress, het respect naar elkaar, het in de knoop zitten en de dingen die buiten spelen. Ik hing aan hun lippen’’ (Het Parool)

Wann

  • Abgesagt Mittwoch, 14. dezember 2022 um 20:00

Preise

  • Regulärvon 12,50 € bis 26,50 €

Hotspot

Kontakt

Visit Haarlem is bereikbaar via info@haarlemmarketing.nl of laat een telefoonnotitie achter via 023 531 7325