KINK presents Comedy Stop Haarlem: Dane Baptist
Es tut uns leid. Dieses Event ist nicht mehr verfügbar

KINK presents Comedy Stop Haarlem: Dane Baptist

Information

Sluit je aan bij een van de meest opwindende stand-upsterren van dit moment. Ster van hitpodcasts Dane Baptiste Questions Everything en Quotas Full.

Wie kent de mop over Comedy Stop 2020 én 2021? 

Helaas kan het gloednieuwe comedy festival Comedy Stop Haarlem in 2021 ook niet doorgaan, maar niet getreurd: Mojo Concerts en [PIAS] Comedy komen 15, 16 en 17 september 2022 voor een revanche naar Haarlem. Ticketkopers krijgen persoonlijk bericht van Mojo Concerts en ontvangen het aankoopbedrag terug. 

Meer informatie volgt binnenkort.

-

In samenwerking met Patronaat organiseren Mojo Concerts en [PIAS] Comedy het nieuwe festival Comedy Stop Haarlem. Comedy Stop zal op 16, 17 en 18 september plaatsvinden in Patronaat in Haarlem. Op dit nieuwe festival laten de meest veelbelovende Engelstalige comedians uit heel de wereld zien waarom zij de potentie hebben om door te stoten naar de wereldtop. Het wordt een verrassend weekend met zinderende shows van de meest uiteenlopende comedians. De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 12 maart vanaf 10.00 u.

Dane Baptiste is nu een Grown Ass Black Man. Te oud om met kip of sportschoenen bezig te zijn. Te jong om als peer van Trevor McDonald te worden beschouwd. Sluit je aan bij een van de meest opwindende stand-upsterren van dit moment. Ster van hitpodcasts Dane Baptiste Questions Everything en Quotas Full. En hij was te zien op Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats Does Countdown, Sunny D, Live at the Palladium, alom vrijwel overal op je tv-scherm.

Klik hier voor het overzicht met alle shows!

Supported by Theater Haarlem en KINK

***Let op: koop je tickets voor meerdere shows? Het kan zijn dat de voorstellingen waar je naartoe wilt overlappen qua tijd. Houd hier rekening mee!***

Preise

  • € 11,20

Hotspot

Hier schon mal ein Vorgeschmack