Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ze heeft me
betoverd

Een ode aan Haarlem, vol liefde voor de
stad, herkenbaar voor alle Haarlemmers
en daardoor het perfecte cadeau.
Een ode aan Haarlem, vol liefde voor de stad, herkenbaar voor alle Haarlemmers en daardoor het perfecte cadeau.

Een ode aan
haarlem

Na een avond stappen op de Grote Markt, op de fiets met een van je kinderen, aan je vaste tafeltje in jouw favoriete restaurant, op zaterdagochtend langs het sportveld en zelfs als je de vuilnis buiten zet, kan het gebeuren. Een moment van pure liefde voor de stad, het moment dat je weet: hier ben ik thuis, Haarlem is mijn stad. De Haarlemse singer-songwriter Raoul Michel heeft dit gevoel weten te vangen in het nummer Ze Heeft Me Betoverd. 

Video afspelen

Een ode aan Haarlem, vol liefde voor de stad, herkenbaar voor alle Haarlemmers en daardoor het perfecte cadeau. Van Haarlem Marketing, voor de inwoners.

Voor
Haarlem

Open Spotify en ga naar het zoekscherm door op het vergrootglas te tikken; Druk op het camera-icoontje rechtsboven in beeld; Scan via je camera de code en je wordt direct naar de muziek of afspeellijst gestuurd.

16 dec.
Lancering
Ze heeft Me Betoverd, het nieuwste nummer van singer-songwriter Raoul Michel. Ze Heeft Me Betoverd is een ode aan zijn geliefde Haarlem, de stad waar hij woont en werkt en waarmee hij zich verbonden voelt. Het nummer is te beluisteren via onderstaande button.
16 dec.
Lyric video
Hier is ’ie! De songtekstvideo van Ze Heeft Me Betoverd van onze stadsgenoot Raoul Michel. Wat is jouw favoriete zin? Laat het weten in de comments.
2 feb.
Officiele video
Een nummer als Ze Heeft Me Betoverd verdient natuurlijk een videoclip. Met net zoveel liefde en aandacht gemaakt als de song zelf. De opnames zijn volop aan de gang!

Meer Haarlem

Wat is er nog meer te doen?

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand